Websites die werken

Contact opnemen

Nieuwe websites die werken

Voor ontwerp en technische uitvoering van een goede website bent u hier op de juiste plek. Een website is maatwerk en dus gebruiken we alleen dingen “uit het schap” als het meerwaarde biedt en niks afdoet aan onze ontwerpen of technische eisen. Vanzelfsprekend is de nieuw te bouwen website SEO-vriendelijk. Zelf aanpassingen kunnen doen, of beheer  overlaten aan een bureau zijn de eerste keuzes die je als MKB-er maakt bij een nieuwe website.

Waar wil je op gevonden worden?

De inhoud en het ontwerp maken je website. De user experience is hierbij geen detail maar overkoepelende eis die we stellen en waarvan we de lat hoog leggen. Ook Google ziet dat je nieuwe website goed werkt doordat bezoekers langer op de site blijven en niet plotseling afhaken. Google beloond je met een met een betere positie.

Duidelijk vertellen wat je doet, en wat een bezoeker bij je kan vinden op je nieuwe website geeft de Google zoekmachine inzicht in wanneer ze jouw site moeten vertonen in de zoekresultaten. Met de perfect ingevulde meta descriptions en geoptimaliseerde paginatitels staat je website tussen je concurrenten: eindelijk!

Dus neem snel contact met ons op.

Hoe kunnen we je helpen?

Korte lijnen en altijd een specialist als gesprekspartner.

SEO

Beter gevonden worden door zoekmachines. De basis van betere vindbaarheid in Google start met het technisch optimaliseren van de pagina’s die hoog moeten ranken.

Lees meer

Search Engine Advertising

Met Google Ads kun je op een korte termijn sterke online resultaten behalen. Of het doel nu is om meer omzet te genereren of merkbekendheid op te bouwen.

Lees meer

Conversie Optimalisatie

Je website is al een tijdje live, er komt bezoek inmiddels veel bezoek maar; aanvragen zijn er niet veel. Dan is het zaak te kijken naar het optimaliseren van je website.

Lees meer

Display Campagnes

Een Display campagne in de omgeving van je bedrijf of juist in het midden van een geografische doelgroep; met banners sla je de toon aan die je met je boodschap wil bereiken: precies tussen de oren van je doelgroep.

Lees meer

Websites die werken

Van de start een goed werkende website neerzetten is ons doel. User interface en SEO gelijk op een niveau zoals een website hoort te zijn.

Lees meer

Social Media

De kracht van social media adverteren is groot. We helpen je bij het promoten van je bedrijf of dienst midden in de doelgroep.

Lees meer

Onze klanten

Wat we al jaren doen. Voor wie?

Stefan Hendriks - kennis maken?

“Met wat begon als een online marketing service voor makelaars, bieden we nu het hele mkb een breed pakket van diensten.”

Contact opnemen
To top