Social Media

Van ondersteuning tot strategie

Contact opnemen

SiteBoosting ondersteunt bedrijven met Social Media. Ons werk varieert van het maken van berichten voor producten of diensten tot het maken pakkende banners als deel van een vooraf bepaalde strategie en contentkalender.

Bijvoorbeeld voor makelaars zetten we het woningaanbod volgens huisstijl op FaceBook en Instagram en adverteren we met diensten als taxatie en de aankoopmakelaar. Voor restaurants zetten we (nieuwe) gerechten in de ‘digitale etalage’ en brengen we specifieke seizoensgerechten onder de aandacht van de volgers.

Social Media laat zich utstekend combineren met de inzet van Google Ads of Display advertising. Je hebt dan een veel groter netwerk buiten Sociale Media waar je remarketing breder kan inzetten.

Hieronder staan enkele voorbeelden van wat wij doen.

 

Social Media

Facebook

Makelaar

Voor een makelaarskantoor in Den Haag was de inzet van Sociale Media belangrijk om vooral lokaal gezien te worden. Nieuw aanbod van woningen wordt wekelijks geplaatst en regelmatig wordt de dienstverlening onder de aandacht gebracht: wat is een taxatie? Wat doet de makelaar bij de verkoop van je woning? Ook houden we aktief de buurt in de gaten waar de makelaar aktief is en reageren we op berichten van winkeliers in de buurt.

LinkedIn en Facebook

Technische groothandel

In de B-to-B is LinkedIn een perfect sociaal medium om je bestaande en potentiele klanten te bereiken. Betaald adverteren is voor deze groothandel interessant. Belangrijk is daarbij dat professionele banners worden gemaakt volgens handboek. Als service naar detailhandel laten we produkt-banners maken die winkeliers zelf in hun online uitingen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor feestdagen en andere gelegenheden.

Facebook en Instagram

Aannemersbedrijf

Voor een aannemersbedrijf dat in een niche werkt, namelijk oude panden van meer dan 100 jaar oud, laten we de werkzaamheden op Facebook en Instagram zien. Foto- en videomateriaal geeft de particuliere klant een mooi beeld van het restauratie- en renovatie werk waarbij vooral details belangrijk zijn.

Hoe kunnen we je helpen?

Korte lijnen en altijd een specialist als gesprekspartner.

SEO

Beter gevonden worden door zoekmachines. De basis van betere vindbaarheid in Google start met het technisch optimaliseren van de pagina’s die hoog moeten ranken.

Lees meer

Search Engine Advertising

Met Google Ads kun je op een korte termijn sterke online resultaten behalen. Of het doel nu is om meer omzet te genereren of merkbekendheid op te bouwen.

Lees meer

Conversie Optimalisatie

Je website is al een tijdje live, er komt bezoek inmiddels veel bezoek maar; aanvragen zijn er niet veel. Dan is het zaak te kijken naar het optimaliseren van je website.

Lees meer

Display Campagnes

Een Display campagne in de omgeving van je bedrijf of juist in het midden van een geografische doelgroep; met banners sla je de toon aan die je met je boodschap wil bereiken: precies tussen de oren van je doelgroep.

Lees meer

Websites die werken

Van de start een goed werkende website neerzetten is ons doel. User interface en SEO gelijk op een niveau zoals een website hoort te zijn.

Lees meer

Social Media

De kracht van social media adverteren is groot. We helpen je bij het promoten van je bedrijf of dienst midden in de doelgroep.

Lees meer

Onze klanten

Wat we al jaren doen. Voor wie?

Stefan Hendriks - kennis maken?

“Met wat begon als een online marketing service voor makelaars, bieden we nu het hele mkb een breed pakket van diensten.”

Contact opnemen
To top