On-page SEO

De voordelen van on-page optimalisatie voor je website

Contact opnemen

Als je geen gebruik maakt van on page optimaliseren op je website, dan mis je een heleboel potentieel verkeer en klanten. Zoekmachine optimalisatie is het proces dat ervoor zorgt dat je website hoog in de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s) verschijnt voor relevante zoekopdrachten. Met andere woorden, het is hoe je ervoor zorgt dat je website verschijnt wanneer mensen zoeken naar producten of diensten zoals de jouwe.

Meer bezoekers

Search engine optimalisatie helpt je meer bezoekers naar je website te trekken door ervoor te zorgen dat hij prominent in de resultatenpagina’s van zoekmachines verschijnt. Hoe hoger je website scoort op relevante zoekopdrachten, hoe groter de kans dat mensen erop klikken. En hoe meer mensen je website bezoeken, hoe groter de kans dat sommigen van hen informatie opvragen en klant worden.

Betere zichtbaarheid en ranking

Naast het aantrekken van meer bezoekers, helpt SEO ook om je zichtbaarheid en zoekmachine rankings te verbeteren. Dit komt omdat zoekmachines zoals Google rangschikkingsfactoren zoals site autoriteit en relevantie gebruiken bij het beslissen welke websites ze in hun resultatenpagina’s tonen. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines kun je de autoriteit en relevantie ervan verbeteren, waardoor hij hoger scoort bij relevante zoekopdrachten.

Meer vertrouwen en geloofwaardigheid

Een ander voordeel van search engine optimalisatie is dat het helpt vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij potentiële klanten. Dit komt omdat mensen eerder geneigd zijn een website te vertrouwen die hoog in de zoekmachineresultaten verschijnt dan een die dat niet doet. Geoptimaliseerde websites zijn meestal ook goed ontworpen en gemakkelijk te navigeren, wat verder bijdraagt aan hun betrouwbaarheid in de ogen van potentiële klanten of cliënten.

Hoe kunnen we je helpen?

Korte lijnen en altijd een specialist als gesprekspartner.

SEO

Beter gevonden worden door zoekmachines. De basis van betere vindbaarheid in Google start met het technisch optimaliseren van de pagina’s die hoog moeten ranken.

Lees meer

Search Engine Advertising

Met Google Ads kun je op een korte termijn sterke online resultaten behalen. Of het doel nu is om meer omzet te genereren of merkbekendheid op te bouwen.

Lees meer

Conversie Optimalisatie

Je website is al een tijdje live, er komt bezoek inmiddels veel bezoek maar; aanvragen zijn er niet veel. Dan is het zaak te kijken naar het optimaliseren van je website.

Lees meer

Display Campagnes

Een Display campagne in de omgeving van je bedrijf of juist in het midden van een geografische doelgroep; met banners sla je de toon aan die je met je boodschap wil bereiken: precies tussen de oren van je doelgroep.

Lees meer

Websites die werken

Van de start een goed werkende website neerzetten is ons doel. User interface en SEO gelijk op een niveau zoals een website hoort te zijn.

Lees meer

Social Media

De kracht van social media adverteren is groot. We helpen je bij het promoten van je bedrijf of dienst midden in de doelgroep.

Lees meer

Onze klanten

Wat we al jaren doen. Voor wie?

Stefan Hendriks - kennis maken?

“Met wat begon als een online marketing service voor makelaars, bieden we nu het hele mkb een breed pakket van diensten.”

Contact opnemen
To top