Google Ads voor makelaars

Sterke resultaten voor vastgoed ondernemers

Neem contact op over Google Ads

Met Google Ads voor makelaars is SiteBoosting een jarenlange partner van OGonline. We behalen samen sterke online resultaten. Of het doel nu is om meer bezoek aan de aanbod pagina te krijgen met meer bezichtigingen of meer in-verkoopnames van huizenverkopers.

Adverteren met Google Ads zorgt ervoor dat je website goed gevonden wordt door (potentiële) klanten.

Heb je geen tijd om je Google Ads campagne te beheren? Haal je (te) weinig rendement uit de campagne? Laat je Google Ads campagne dan uitwerken en beheren door SiteBoosting, de Google Ads specialist in Den Haag.

SiteBoosting is gecertificeerd Google Partner, dus wij beschikken over maximale Google Ads-vaardigheden en expertise!

SiteBoosting staat voor je klaar om een op maat gemaakte makelaars-campagne te creëren, beheren en optimaliseren.

Waarom SiteBoosting?

  • Wij weten hoe een makelaarscampagne er uit moet zien door jarenlange ervaring.
  • Samenwerking met OGonline, dus soepel overleggen en aanpassen van de site.
  • Eén aanspreekpunt voor de campagne voor alles wat met Google Ads, de campagne pagina’s en Google Analytics te maken heeft.
  • Kleine aanpassingen aan de website voor de campagne zijn inbegrepen. (vooraf doen we een inschatting van werkzaamheden)
  • Geen jarenlange contracten: na 6 maanden gewoon per maand opzegbaar.

makelaar

 

“SiteBoosting weet precies wat we nodig hebben!”

Wat zijn de kosten van een Googe Ads campagne?

De investering in een Google Ads campagne bestaan uit drie delen:

1. Opzetkosten

Kosten voor het opzetten of her-inrichten van een account. Het meeste werk zit hem in het opzetten of opnieuw inrichten van de campagne. Deze kosten zijn eenmalig. Ze zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het account.

2. Klikkosten

Je betaalt bij Google Ads voor een klik. Je bepaalt een dagbudget en wat je maximaal per maand wil betalen. Bij het opzetten van een campagne regelen wij dat de klikkosten rechtstreeks door Google aan jou worden gefactureerd. Aan deze kosten verdienen wij niets. Wij adviseren je graag over een geschikt dagbudget. Nieuwe klant? Krijg tot € 400,- kliktegoed van Google! Vraag naar de voorwaarden!

3. Campagne beheerkosten

Maandelijks terugkerende kosten voor het managen van het account. Hierin zitten veranderingen in advertenties, nieuwe zoekwoorden, nieuwe campagnes ter vervanging van oude en ook kleine aanpassingen aan de website.

Contact opnemen!

Neem vandaag nog contact op met Stefan, je eigen account manager om een nieuwe campagne door te spreken. Hij is bereikbaar op 070 763 0909  en via het contactformulier.

Onze klanten

Wat we al jaren doen. Voor wie?

Hoe kunnen we je helpen?

Korte lijnen en altijd een specialist als gesprekspartner.

SEO

Beter gevonden worden door zoekmachines. De basis van betere vindbaarheid in Google start met het technisch optimaliseren van de pagina’s die hoog moeten ranken.

Lees meer

Search Engine Advertising

Met Google Ads kun je op een korte termijn sterke online resultaten behalen. Of het doel nu is om meer omzet te genereren of merkbekendheid op te bouwen.

Lees meer

Conversie Optimalisatie

Je website is al een tijdje live, er komt bezoek inmiddels veel bezoek maar; aanvragen zijn er niet veel. Dan is het zaak te kijken naar het optimaliseren van je website.

Lees meer

Display Campagnes

Een Display campagne in de omgeving van je bedrijf of juist in het midden van een geografische doelgroep; met banners sla je de toon aan die je met je boodschap wil bereiken: precies tussen de oren van je doelgroep.

Lees meer

Websites die werken

Van de start een goed werkende website neerzetten is ons doel. User interface en SEO gelijk op een niveau zoals een website hoort te zijn.

Lees meer

Social Media

De kracht van social media adverteren is groot. We helpen je bij het promoten van je bedrijf of dienst midden in de doelgroep.

Lees meer

Stefan Hendriks - kennis maken?

“Met wat begon als een online marketing service voor makelaars, bieden we nu het hele mkb een breed pakket van diensten.”

Contact opnemen
To top